ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 74,

Τ.Κ. 72100, Άγιος Νικόλαος, Νομός Λασιθίου

Τηλέφωνο: +30 28410 24943

Email: agiosnikolaosmuseum@gmail.com

 

Η πρόσβαση γίνεται από την κεντρική είσοδο του μουσείου (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 74).

Επικοινωνία

Στείλτε μας τα σχόλιά σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες είναι δυνατή από την πίσω είσοδο του περιβόλου (στο τέρμα της οδού Εργατικής Εστίας), όπου δίνεται η δυνατότητα στάθμευσης αυτοκινήτου.

Με πλακόστρωτο οδηγούνται στην κύρια είσοδο του κτιρίου του Μουσείου, όπου έχει πρόσφατα διαμορφωθεί επικλινές επίπεδο με πλαϊνά προστατευτικά.

Επίσης, είσοδος για ΑΜΕΑ/ ειδικές κατηγορίες στο μουσείο μπορεί να γίνει μέσω ανελκυστήρα από το ισόγειο του κτιρίου (Οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 74).

Διάθεση εισιτηρίων

  • Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου, μεμονωμένο κύριο εισιτήριο 6€, μεμονωμένο μειωμένο εισιτήριο 3€
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου, Σπιναλόγκα, Αρχαιολογικός χώρος Λατούς, Ναός Παναγίας Κεράς Κριτσά, ενιαίο εισιτήριο 15€, διάρκεια εισιτηρίου 3 ημέρες – ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  • Αρχαιολογικό Μουσείο Αγίου Νικολάου, Αρχαιολογικό Μουσείο Σητείας, Αρχαιολογική Συλλογή Ιεράπετρας, ενιαίο εισιτήριο 8€, διάρκεια εισιτηρίου 3 ημέρες – ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αναφορικά με το μειωμένο αντίτιμο επίσκεψης και την Ελεύθερη είσοδο-Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου θα πρέπει να υπάρχει link που να κατευθύνει τους επισκέπτες στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, απ’ όπου θα δύνανται να παίρνουν τις πληροφορίες αυτές.

Όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας, δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Οι πληροφορίες για τις ημέρες ελεύθερης εισόδου και τις επίσημες αργίες μπορούν να αντληθούν από το site του Οδυσσέα για το μουσείο, όπως επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας.